Verzending & Retour

Verzending

Bij Wiek streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. In de meeste gevallen kunnen we je pakketje binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling verzenden. We maken gebruik van B-Post als onze betrouwbare verzendpartner, waardoor we levering door heel Europa kunnen garanderen.

Voor speciale gelegenheden zoals communiefeesten, geboorten of andere vieringen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om grote bestellingen te plaatsen. Omdat deze gebeurtenissen speciale zorg en aandacht vereisen, raden wij aan om grote bestellingen enkele weken van tevoren te plaatsen om ervoor te zorgen dat alles tijdig en naar wens wordt geleverd. De standaard levertijd voor bestellingen op maat bedraagt tussen de 10 en 15 werkdagen. Gelieve hiermee rekening te houden.

Voor meer informatie over het plaatsen van grote bestellingen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@wiek.be of het contactformulier op de website.


Retouren

Bij Wiek geloven we in het leveren van hoogwaardige producten die met zorg en aandacht worden gemaakt. Om deze reden maken we alles op bestelling, zodat we kunnen voldoen aan je specifieke wensen en eisen. Helaas kunnen we daarom geen retourzendingen accepteren, tenzij er sprake is van defecten of fouten aan onze kant. We streven ernaar om je een product te leveren dat aan al je verwachtingen voldoet, maar mocht er onverhoopt iets misgaan, neem dan gerust contact met ons op en we zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.